SEO

Lyttdigital - SEO

HVAD ER SEO?

SEO eller Search Engine Optimisation er den disciplin, der handler om, hvordan du kan få din hjemmeside højere op i søgeresultaterne på Google.  Når din hjemmeside ligger i toppen af Google, kan du få kunder på autopilot, når de søger efter dine ydelser og produkter – uden at du skal arbejde aktivt for at få kunder.

SEO handler med andre ord om at få ‘organisk trafik’ eller besøgende til din hjemmeside fra din hjemmesides placeringer på Google, som så kan resultere i salg. Når kunderne finder dig på Google, behøver du ikke betale for annoncer online.

Er din hjemmeside ikke optimeret, kan dine kunder ikke finde dig på Google. Og så risikerer du at tabe omsætning!

Søgemaskineoptimering er ikke raketvidenskab, men det ER et stort emne at sætte sig ind i og udføre for de fleste erhvervsdrivende. Derfor vælger mange at få et bureau eller en specialist til at lave det for sig.

God SEO er et komplekst samspil mellem indholdet på din hjemmeside, hjemmesidens tekniske set-up samt eksterne faktorer, deriblandt hvor autoritativ Google vurderer, at din hjemmeside er.

Lyttdigital - SEO
SEO

HVAD ER VIGTIGT I SEO?

Din hjemmeside skal have godt og relevant indhold i form af bl.a. tekster, som er optimeret i forhold til de særlige søgeord, som dine kunder søger efter på nettet.

Søgeordene bør indgå i både hjemmesidens metatitler, overskrifter og brødtekst, såvel som i den specifikke sides URL eller browser-sti.

Hjemmesiden bør være opbygget efter en nøje gennemtænkt struktur, som er baseret på en grundig søgeordsanalyse. Dette sikrer en logisk struktur, som både hjælper dine besøgende til at navigere bedre på siden, men også Google til bedre at forstå indholdet på dit website.

Derudover bør hjemmesiden sikre en god brugeroplevelse, bl.a. ved en lynhurtig indlæsningstid for hver side.

Hjemmesiden bør også have indgående hyperlinks eller såkaldte backlinks fra andre relaterede hjemmesider på nettet. Et backlink tæller dybest set som en anbefaling fra én hjemmeside til en anden. Dette giver større autoritet i Googles øjne til den hjemmeside, som linket peger mod. Læs om linkbuilding her.

Når der tages hånd om alle disse ting (og mange flere!), gør det, at dine vigtige søgeord kommer højere op på listen med søgeresultater, så dine kunder nemmere finder dig – og du får flere kunder fra Google!

SÅDAN FOREGÅR DET

SEO handler ikke kun om gode placeringer og om at komme til tops i Google. Det handler lige så meget om at skabe resultater, der giver værdi for dig som kunde.

Jeg starter derfor altid med at tage en snak med dig om dine ønsker og forventninger, som tager udgangspunkt i din konkrete situation. Hvilken ydelse eller produkt har du? Hvordan er konkurrencen på Google i din niche? Hvordan er din hjemmesides udgangspunkt for at få gode placeringer? 

Derefter udarbejder jeg en skræddersyet strategi i samarbejde med dig, så der er fuld transparens om arbejdet og den forventede effekt.

Det første møde om dine behov og ønsker er gratis, men jeg tager fra 3.000,- kr. og op for at udarbejde strategien for dig, som inkluderer en analyse af dit marked, dine konkurrenter, din hjemmeside samt det videre forløb. Strategien overleveres til dig som en rapport med anbefalinger.

Når jeg laver SEO for dig, er arbejdet og analyserne altid baseret på data. Dette er bl.a. data om dine søgeords placeringer, mængden af trafik til hjemmesiden samt hjemmesidens tekniske status.

Tilgangen til arbejdet er således datadreven, og du får hver måned en statusrapport over arbejdet og resultaterne.

SEO - søgemaskineoptimering
Responsivt webdesign i WordPress

ER SEO DYRT?

SEO-ydelser udføres typisk løbende og på månedsbasis. Søgemaskine-optimering er ikke noget, man gør én gang, og så er man færdig.

For SEO er dynamisk og udvikler sig hele tiden. Google implementerer dagligt nye opdateringer på deres algoritme. Dine konkurrenter på Google forbedrer også deres hjemmesider hele tiden. For at bevare dine placeringer på Google bør du hele tiden optimere din hjemmeside med nyt indhold, linkbuilding og tekniske forbedringer.

Derfor bør SEO udføres løbende.

Når du køber SEO-ydelser, får du specialiseret konsulenthjælp. Jeg har brugt årevis på at uddanne mig og lære, hvordan man gør, og jeg bruger nogle af de bedste og dyreste SEO-programmer på markedet.

Derfor er det ikke kun min tid, du som kunde betaler for, men også min viden, erfaring, know-how, netværk og adgang til avancerede SEO-programmer – så du som kunde slipper for arbejdet og at lære at gøre det selv fra bunden.

Og derfor koster SEO dét, som det gør.

Men når dine kunder først finder dig på Google og kommer til dig på autopilot, uden at du selv skal arbejde for det, så er SEO billigt!

SÅDAN UDFØRES SEO

Hver måned udføres arbejde af forskellig karakter på din hjemmeside for at optimere den til Google. Arbejdet, der udføres, følger den skræddersyede strategi, som jeg lægger for netop din hjemmeside. 

Har der ikke tidligere været udført SEO-arbejde på hjemmesiden, er noget af det første, jeg gør, at udføre en søgeordsanalyse og en teknisk analyse af hjemmesiden.

På baggrund af dette arbejde kan det være fordelagtigt at omstrukturere hjemmesidens indhold, så den bliver læst og forstået bedre af Google.

Vi afklarer, hvilke søgeord der er de vigtigste for dig og din virksomhed, og som arbejdet skal målrettes mod.

Typisk optimeres et antal undersider til Google på din hjemmeside hver måned. I dette arbejde kan det blive nødvendigt at udarbejde nye tekster til siden.

Andet vigtigt arbejde er at bygge links til din hjemmeside fra andre websites på nettet for at give din hjemmeside højere autoritet i Googles øjne. Læs mere om linkbuilding.

Vi måler løbende dine placeringer på Google for dine søgeord med en såkaldt rank tracker.

Hvor længe, der går, indtil du ser resultater i form af flere besøgende, afhænger dels af dit budget, dels af konkurrencen i din branche.

SEO 2 - Lyttdigital

TYPISKE SEO-PAKKER

*Priserne på siden er ekskl. moms og med forudbetaling

Lille pakke

(Eksempel)
kr 3.000 PR. MÅNED
 • Månedlig afrapportering
 • Teknisk analyse af hjemmesiden
 • Rank tracking
 • Optimering af op til 2 landingssider
 • Opsætning af Analytics
 • Opsætning af Search Console
 • Linkbuilding med 1 premium link eller 3 økonomi links
 •  

Mellem pakke

(Eksempel)
kr 5.000 PR.MÅNED
 • Månedlig afrapportering
 • Teknisk analyse af hjemmesiden
 • Rank tracking
 • Optimering af op til 3 landingssider
 • Opsætning af Analytics
 • Opsætning af Search Console
 • Linkbuilding med 2 premium links eller 6 økonomi links
 •  
Populær

Stor pakke

(Eksempel)
kr 8.000 PR.MÅNED
 • Månedlig afrapportering
 • Teknisk analyse af hjemmesiden
 • Rank tracking
 • Optimering af op til 5 landingssider
 • Opsætning af Analytics & Search Console
 • Analyse af konkurrenters links
 • Linkbuilding med 4 premium links eller 12 økomomi links
 •  

KONTAKT MIG

Udfyld formularen forneden for at kontakte mig i dag.

Du kan også ringe på telefon:

60 52 52 29.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

FÅ 30 MINUTTERS GRATIS SPARRING!

Kontakt mig her for din gratis strategi-workshop.

Skriv dig op her!
Tryk Send-knappen forneden, og så kontakter jeg dig for et tidspunk!